Letar ni efter inspirationsföreläsning för medarbetare, chefer eller styrelse?

Som föreläsare har jag specialiserat mig på att hålla inspirationsföreläsningar inom ledarskap, kommunikation och inkludering. Genom att dela mina erfarenheter, framgångar och motgångar strävar jag efter att inspirera lyssnarna att ta aktiva steg mot att utvecklas i sina egna professionella roller.

Oavsett om det handlar om att inspirera medarbetare till att ta större ansvar, hjälpa chefer att utveckla sin ledarskapsstil eller ge styrelsemedlemmar nya perspektiv på inkludering och mångfald, kan jag skräddarsy mina föreläsningar för att möta era specifika behov och utmaningar. Jag har även djup förståelse för förändringsarbete och förändringsledning i komplexa miljöer. Med min erfarenhet inom området kan jag bidra med insikter och strategier för att navigera genom förändringar och hantera motstånd i organisationer.

Med en kombination av inspirerande storytelling, konkreta exempel och praktiska verktyg syftar mina föreläsningar alltid till att bidra till att driva fram framgångsrika förändringar och skapa en inkluderande och motiverad arbetsmiljö för er organisation.

Inspirationsföreläsningar kan exempelvis hållas med Tema:

  • Inkludering

  • Ledarskap

  • Kommunikation

  • Förändringsledning

  • Självledarskap

Teman kan diskuteras utefter era önskemål.

PRAKTISK INFORMATION

Tid: Normalt ca 1-2h föreläsning, vi skräddarsyr ett upplägg som passar just er.

Plats: Sverige, exakt plats enligt era önskemål.

Språk: Svenska.

Pris: Upplägg och utformning anpassas för att passa storlek på grupp, deltagare och organisation, därför lämnas prisuppgift på förfrågan.


Hur kan man jobba med inkludering och ledarskap i praktiken? Ibland kan det vara svårt men ofta är det enkelt. Låt mig berätta varför det börjar med ett “Hej”.